top of page
Priveles.JPG

Op maat van jouw wensen leren draaien

Privé, duo of per 6

klei%20afwegen%20en%20kneden_edited.png

MIJN GROOTSTE GOUD

Zoals je wel al gemerkt hebt op deze website, draait het niet alleen om klei en keramiek. Het is een levensstijl vol inspiratie, positieve vibes, kleine gelukjes, en persoonlijke motivatie. Ik jaag mijn dromen na én doe wat dicht bij mijn hart ligt. 

 

In m’n atelier ben ik in m’n element, volg ik mijn flow en heb ik plezier in de reis van het proces. Ik ontdek, groei, verbeter en blijf kennis opdoen … Zo draag ik mijn missie uit in de hoop anderen te kunnen inspireren. Ik kom tegemoet aan mijn drang om te creëren en wil shinen in hetgeen ik goed in ben. Je eigen creatieproces vervolledigen, dat wil toch iedereen?

 

Valt het op dat mijn atelier mijn grootste goud is? Je komt binnen in mijn ziel, mijn knusse plek! 

EC Potterymaart21 - Hilde Eyckmans-53.jp

DÉ OPLOSSING

Wil jij ook plezier hebben in het ontdekken, groeien en kortom investeren in een me-time moment? Ben je op zoek naar een uniek en bijzonder moment voor jezelf? Wil je samen met mij een binding aangaan met klei? Dan heb ik dé oplossing voor jou! 

 

Ik begeleid je graag!  1 op 1 doorlopen we de werking van een atelier, het effectieve draaien, droogtijden, bakken, glazuren, allemaal op maat van jouw wensen!

EC Potterymaart21 - Hilde Eyckmans-88.jp

EFFICIËNT EN EXCLUSIEF

High end quality time met mij om je te gidsen doorheen de beginselen van draaien en keramiek. Geen tijdsverlies, efficiënte info en exclusieve toegang tot een goeie basis. Weet je niet waar te beginnen? Kom ervan proeven en je zal het je niet beklagen, maar wees gewaarschuwd, het is verslavend.

 

Altijd vrijblijvend welkom in mijn atelier!

Wil je meer info? 

Liefs, Elise

bottom of page