18148613683021920.jpg

NATURELLE AUTHENTICITEIT

EC POTTERY - Elise Cornelissens

Welkom op mijn website. Ik verloor mijn hart aan functionele,handgemaakte keramiek. Mijn werk kan je omschrijven als authentiek, huiselijk, ... met de nodige West-Vlaamse nuchterheid en zonder teveel poespas. Maar vooral: met zovéél liefde gemaakt! Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Neem gerust een kijkje op mijn website. Vind je niet direct hetgeen je zoekt? Geef me gerust een seintje via het contactformulier.

 
 
Elise.jpg

OVER MIJ

Ik ben Elise Cornelissens en vanuit hartje Staden beoefen ik de kunst om rond de pot te draaien. 

Ik maak keramiek, ben plantengek en een moeder van 2 kleine `pagadders` met een schat van een partner. 

Zoveel jaar terug ging ik met een klein hartje een nieuwe uitdaging aan! Ik wou al jaren leren werken met klei. Zo schreef ik me in aan de stedelijke kunstacademie, niet wetende dat ik zo gebeten zou worden door de keramiekmicrobe. Ondertussen schoolde ik me bij door verschillende workshops te volgen bij oa Tortus. 

Mijn focus ligt op functionaliteit en eenvoud. Alles is handgemaakt en uniek, met aandacht voor kwaliteit. MAAR vooral: Alle stukken zijn gemaakt met zovéél liefde! 

Vrijblijvend welkom in mijn atelier. 

 
 

LESSEN

Leren en floreren

LEREN BOETSEREN

Beginselen van klei

Maak je handen vuil en leer een servies maken. Met deze gemakkelijke techniek bekom je in de kortste keren een functioneel servies. Deze workshop kan (in samenspraak) doorgaan vanaf 4 personen.

DRAAIEN

Privéles

Al altijd eens willen leren draaien? Dat kan! In samenspraak kunnen we een moment afspreken om je de beginselen van draaien te leren. Max 2 personen.

elise_edited.jpg

CONTACT

 

0496675941

Vredestraat 16
Staden, 8840
België

  • Facebook
  • Instagram

©2020 door EC Pottery
ONR: 0739.640.737